Logo   Pratijk Het Labyrint
Praktijk Het Labyrint

Workshop in Balans met Geometrie

Data en locaties in overleg

Een workshop met de krachtige symbolen van Joke de Bruin. De ervaring leert dat er tijdens deze workshop prachtige transformaties plaats vinden.

Ben je toe aan een dag volledig voor jezelf? Ben je toe aan een dag  ‘actieve rust’? Heeft het innerlijk kind in jou tijd en aandacht nodig? Dan is deze dagworkshop iets voor jou!  Wil je op een niet belastende en plezierige manier werken aan jezelf? Ook dan is deze workshop iets voor jou!

Deze workshop is opgezet om je te laten voelen wat de verbinding met je ziel via het werken met geometrische symbolen met je doet. Je wordt gestimuleerd je denken los te laten en je intuïtie te volgen.

Het symbool dat je deze dag gaat inkleuren wordt voor jou persoonlijk kinesiologisch getest, op basis van een vraag of een probleem  waar je mee zit. Ook zonder een specifieke vraag zal je merken dat het geteste symbool op precies het juiste moment in je leven komt en dat het zijn directe positieve uitwerking heeft. De werking van de kosmische geometrische symbolen van Joke de Bruin is krachtig en onmiskenbaar.

Een kosmisch symbool bevat unieke informatie die door middel van trillingen wordt overgebracht. Alleen al door het kijken naar een symbool wordt het opgenomen in ons onderbewustzijn waar het automatisch zijn werk kan doen. Door contact te  maken met deze vorm van geometrie word je geleidelijk aan in verbinding gebracht met een hogere frequentie in jezelf.

Mijn ervaring met het werken met deze symbolen leert dat de werking groot is. Woorden die ik met regelmaat hoor bij het zien van de symbolen zijn: rust, thuiskomen bij jezelf, inzicht, verbinding en ontroering.

Praktische informatie:
De dag zal bestaan uit ontvangst met koffie en thee, waarna ik voor iedereen kinesiologisch een symbool zal uittesten waarmee je deze dag kan werken. Na een korte meditatie gaan we het symbool inkleuren. We sluiten de dag gezamenlijk af met een korte nabespreking waarin je mag  delen wat je bent tegen gekomen.

Uiteraard is er tijdens de gehele dag tijd en persoonlijke aandacht om dingen die je in jezelf tegenkomt te bespreken en waar nodig een kinesiologische correctie te doen.

Inbegrepen zijn:
Een persoonlijk uitgetest symbool op A4 formaat, koffie/thee en versnaperingen, lunch.

Tijd: 09.30 –17.00
Kosten: €75,- pp. inclusief materiaal en een verzorgde lunch

Opgave: via praktijkhetlabyrint@gmail.com of 06-46068563

In overleg kan ik ook bij jou thuis een workshop verzorgen voor een groep.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers