Logo   Pratijk Het Labyrint
Praktijk Het Labyrint

TOUCH FOR HEALTHTouch for Health is een methode uit de toegepaste kinesiologie die door middel van spiertesten verstoringen in de energievoorziening van het lichaam opspoort en herstelt. Ziekte, stress, angst, verdriet, voeding die niet goed wordt verdragen, blessures e.d. kunnen er voor zorgen dat te weinig (of te veel!) energie naar bepaalde organen stroomt. Daardoor ontstaat "onbalans".
Door deze spiertesten vertelt het lichaam zelf wat er aan de hand is en wat het nodig heeft om weer "in balans" te komen. Als Touch for Health Practitioner ben ik als het ware de tolk van uw lichaam.

“gezondheid in onze grootste schat”Touch for Health zorgt ervoor dat de blokkades worden opgeheven, zodat het zelfhelend vermogen weer wordt geactiveerd en is een zachte methode voor het behandelen van zowel emotionele als fysieke klachten. Tevens kan het een uitstekende ondersteuning zijn bij veranderingsprocessen in uw leven.

Blokkades kunnen onder andere worden opgeheven door vasthouden of masseren van acupressuurpunten, spieren of meridianen (energiebanen). Ook werk ik graag met bloesem remedies, edelstenen en metaforen. Touch for Health kan ook preventief werken: door regelmatig uw energie in balans te brengen, kunt u uw weerstand fysiek en psychisch verhogen. Hiermee kunt u zelf verantwoordelijkheid voor uw gezondheid dragen!