Logo   Pratijk Het Labyrint
Praktijk Het Labyrint

MIR METHODEWat is de MIR-Methode®?
De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken. In de MIR-Methode wordt daar zowel lichamelijk als emotioneel aan gewerkt. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

“Alleen wie zich op weg begeeft, doet ervaring op”In Praktijk Het Labyrint test ik uit welke MIR-stappen te maken hebben met je probleem en hoe je op prioriteit de MIR-stappen kunt gebruiken en in balans brengen. Zo kunnen we snel en effectief tot de kern van het probleem én de oplossing komen!


Meer weten over de MIR-Methode®? Alles wat u hierover wilt weten staat op de website van Mireille Mettes. Zie voor het webadres de pagina Links